MIĘSO

Oferujemy następujące rodzaje mięsa:

  • wieprzowina
  • wołowina (w tym cielęcina)
  • mięso drobiowe ( w tym kurczak, kaczka i indyk)Baranina (w tym jagnięcina)
  • dziczyzna (w tym mięso dzików, saren, jeleni)

Posiadamy w ofercie mięso KOSZER i HALAL.

Współpracujemy z renomowanymi zakładami mięsnymi oferując mięso na rynki europejskie i azjatyckie.

Dostępne tusze, półtusze i poszczególne elementy.

Podział tusz mięsnych na elementy zasadnicze i gastronomiczne, o tradycyjnych nazwach handl., zależy od gat. i klasy zwierząt i jest określony normami, odmiennymi w różnych krajach. Tusze mięsne są chłodzone (temp. 0–4°C) na okres kilkunastu dni lub mrożone na okres do paru miesięcy.

 Dobra produkcja to zdrowe i bezpieczne mięso!

Rynek mięsa w Polsce jest jednym z ważniejszych rynków rolnych.

Close Menu